Uitgeven in eigen beheer

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

Uitgeven in eigen beheer

Voor veel schrijvers en dichters is zelf een boek uitgeven een droom. Helaas zien de grote uitgeverijen er niet altijd iets in. Met de imprint Erato geeft Uitgeverij De Muze auteurs de mogelijkheid om in eigen beheer publicaties uit te brengen. Op deze manier kunt u zelf uw boek uitgeven. Wij verzorgen de complete productie. Van het aanvragen van een ISBN tot de aflevering van de boeken op het door u opgegeven adres. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de distributie.

Fictie en non fictie

Daarnaast geeft Uitgeverij De Muze zelf fictie en non fictie uit. Boeken over architectuur, fotografie, kunst en culinair zijn voorbeelden van eerder uitgegeven producties waarbij de stad Leiden een hoofdrol speelt. In de sectie non fictie vindt u veel poëziebundels. De gedichten worden in deze bundels ondersteund door prachtige illustraties en afbeeldingen van kunstenaars. De originele kunstwerken en afbeeldingen zijn ook te koop via de website.

Laagdrempelig en persoonlijk

Kunstenaars, fotografen, architecten, dichters en schrijvers kunnen altijd contact met ons opnemen.  We zoeken actief naar makers om mooie projecten te realiseren. En we zoeken actief naar een publiek voor deze mooie projecten. Uitgeverij De Muze staat bekend om korte lijnen, laagdrempelig en de persoonlijke benadering. We houden onze kosten laag zodat de we hoge kwaliteit kunnen bieden tegen een betaalbare prijs.

Wilt u ook zelf een boek uitgeven? Of heeft u interesse in een van onze andere projecten?  Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

[divider line_type=”No Line” custom_height=”35″][/vc_column][/vc_row]