Over ons

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

Over ons

Wij zijn Christel Schollaardt en Marianne Oosterop. Voordat we in 2013 Uitgeverij De Muze oprichtten, hadden we er allebei al een flinke carrière opzitten in de wereld van kunst, cultuur en uitgeverij.
Christel werkt al jarenlang in verschillende museale instellingen en kent deze wereld op haar duimpje. Zij is als acquirerend redacteur verantwoordelijk voor het initiëren van projecten en voor het begeleiden van auteurs en andere makers.
Marianne is in de uitgeverswereld in verschillende rollen actief en actief geweest. Rode draad vormen daarin distributie, marketing en verkoop. Bij De Muze zijn dat ook haar taken en daarnaast begeleidt zij de productie.

Meer weten over ons? Lees hier hoe het zo gekomen is.

Waarom Uitgeverij De Muze?

Wij van De Muze zijn in Leiden geworteld. We kennen de culturele wereld en weten langs welke wegen we het publiek kunnen bereiken. De lijnen zijn kort, zodat we snel kunnen beslissen of een project kan worden uitgevoerd. Werken met De Muze is laagdrempelig en persoonlijk. We zijn flexibel en houden de kosten in de hand, zodat de uitgaven hoog van kwaliteit en betaalbaar van prijs zijn.

We zoeken actief naar makers om mooie projecten mee te realiseren en we zoeken net zo actief naar een publiek dat van deze projecten wil genieten. In ons fonds spelen kunst en cultuur de hoofdrol. Ben je dichter, fotograaf, architect, schrijver of kunstenaar? Neem gerust contact met ons op.

Hoe werkt Uitgeverij De Muze?

Per project kijken we samen met de maker(s) in wat voor vorm het werk het beste tot zijn recht komt. Kiezen we voor print of is dit project bij uitstek geschikt voor digitale uitgave? Hoe kunnen we de maker hierbij betrekken? Voor het tot stand komen werken we zoveel mogelijk met lokale partijen, zodat we direct oog hebben op voortgang en kwaliteit.

Onze printuitgaven worden meestal vorm gegeven door de Leidse Studio Schuttinga. Zie www.studioschuttinga.nl voor een impressie.

Praktische gegevens

Bank: NL80RABO0387349006
KvK:  60340371
BTW: NL8538.65.668.B01

[/vc_column][/vc_row]

Wil je een bestelling annuleren of terugsturen? Klik hier voor ons retourbeleid.

En klik hier voor onze Algemene Voorwaarden