Boek uitgeven in eigen beheer

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

Boek uitgeven in eigen beheer

Wil u een boek uitgeven in eigen beheer? Hier komt vaak een heleboel bij kijken. Voor het aanvragen van een ISBN heeft u eerst een aansluiting bij ISBN nodig. maar ook de vormgeving, de contacten met drukkers, offertes opvragen, het komt er allemaal bij kijken.

Erato

Erato is de imprint van Uitgeverij De Muze. Via Erato kunt u uw boek uitgeven in eigen beheer. Het hele productieproces wordt door Erato verzorgd. Van het aanvragen van ISBN tot de uiteindelijke aflevering bij een door u opgegeven adres.  U zorgt zelf voor de inhoud en de distributie. Heeft u altijd al een boek uit willen brengen over architectuur? Of het levensverhaal van uw grootvader op willen schrijven? Dan is dit uw kans om uw boek uit te geven in eigen beheer.

Kunst- en cultuursector

Uitgeverij De Muze is een uitgeverij voor de kunst- en cultuursector. Wij geven kunstenaars en auteurs een podium en zorgen voor publiek. We hebben groot netwerk in de kunstwereld in Leiden en omgeving waardoor we langs verschillende wegen onze projecten onder de aandacht kunnen brengen. We initiëren projecten, produceren en begeleiden ze en brengen ze onder de aandacht van het publiek. We bereiken ons publiek via de website en facebookpagina, boekhandels, culturele festivals en via de makers. Onze kernwoorden zijn: laagdrempelig, persoonlijk, flexibel en multimediaal.

Voor onze projecten zijn we altijd op zoek naar schrijvers, dichters, kunstenaars, fotografen en architecten. Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden om uw werk onder de aandacht te brengen van een groter publiek.

[divider line_type=”No Line” custom_height=”35″][/vc_column][/vc_row]