Art magazines

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

Art magazines

Uitgeverij De Muze is een uitgever van kunstzinnige boeken en art magazines. Wij geven kunstenaars en auteurs een podium en helpen hen een groter publiek te bereiken.

Uitgebreid netwerk

Wij initiëren en produceren projecten en brengen ze onder de aandacht. Voor deze projecten brengen wij kunstenaars en auteurs. Samen met de makers bekijken we op welke wijze wij hun werk onder de aandacht kunnen brengen. Wij maken hierbij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze kennis en ervaring met de kunst- en cultuursector. Onze kernwoorden zijn: laagdrempelig, persoonlijk, flexibel en multimediaal.

De Stijl & De Muze

Een van onze art magazines is de serie over 100 jaar De Stijl. De Stijl is in 1917 begonnen van Leids tijdschrift, opgericht door Theo van Doesburg. Niet lang daarna werd de kunstbeweging De Stijl opgericht met bekende leden zoals Piet Mondriaan, Bart van der Leck, Vilmos Huszár en Theo van Doesburg.  In een serie van 8 verschillende art magazines wordt in De Stijl & De Muze een ode gebracht aan 100 jaar De Stijl. Kunstenaars en kunsthistorici bespreken in deze serie de invloed van De Stijl op de hedendaagse kunst en cultuur. U kunt de art magazines bestellen via de website van Uitgeverij De Muze. De nummer zijn los te bestellen voor € 10,00 per stuk. U kunt ook een abonnement nemen. U krijgt dan automatisch alle 8 delen thuisgestuurd voor € 65,00. De verzendkosten bedragen € 11,68. U kunt betalen met een factuur of door middel van een directe bankoverschrijving.

[divider line_type=”No Line” custom_height=”35″][/vc_column][/vc_row]