Architectuurboeken

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

Architectuurboeken

Uitgeverij De Muze is een uitgeverij voor de kunst- en cultuursector. Wij geven verschillende soorten non fictie boeken uit waaronder culinaire, fotografie en architectuur boeken. Verschillende auteurs en kunstenaars vinden bij onze uitgeverij een podium om met hun werk een groter publiek te bereiken. Uitgeverij De Muze is geworteld in de Leidse kunst- en cultuursector. U vindt dan ook veel fotografie en architectuur boeken over de stad Leiden.

Moderne stedenbouwkundige ontwikkeling

Architecte Inge van den Berg beschrijft in haar architectuur boeken de stedenbouwkundige ontwikkeling in Leiden vanaf 1994. Een duidelijk beschrijving van de moderne architectuur. Al schrijvend beantwoord zij ook een aantal vragen die veel Leidenaren zich altijd al gesteld hebben over hun stad.

Leiden bij nacht

Fotograaf Harry Otto belicht zijn stad op een andere manier. Hij fotografeerde de 86 stegen van Leiden bij nacht. Elke steeg heeft zijn eigen sfeer en eigen licht. Het resultaat is het bijzondere fotoboek waar elke Leidenaar herkenning aan zal beleven.

[divider line_type=”No Line” custom_height=”35″][/vc_column][/vc_row]